Meubelen en Interieur: Slaapkamermeubels, Badkamermeubels, Keukenmeubels, Kantoorinrichting, Kinderkamers, Design meubelen
IndexBadkamersSlaapkamersKeukensKantoorNieuwe meubels? Geld lenen?
Online Winkel: Selecteer Categorie
Gevonden artikels
Armleggers Bimos Sintec ESD-9892 prijs: 179.0
In de hoogte, breedte en diepte verstelbare armleggers van ESD-veilig materiaal. Perfecte ondersteuning van de onderarm. Past op alle ESD-veilige en cleanroommodellen van Bimos.

NU KOPEN
Armleggers Lightstar prijs: 59.0
Multifunctionele armleggers. In hoogte en breedte verstelbaar, met extra in diepte verstelbare softpad-armleggers.

NU KOPEN
Armleggers Net Point prijs: 21.99
Deze armleggers passen op alle Net Point-bureaustoelen en zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.

NU KOPEN
Armleggers Open Point prijs: 29.99
Deze armleggers zijn in hoogte verstelbaar en geschikt voor de Open Point bureaustoel. Model 7107 voor Open Point P, model 7096 voor Open Point SY.

NU KOPEN
Armleggers R-Source voor bureaustoel R-Source prijs: 55.0
Deze armleggers passen op de Rsource bureaustoel. Verkrijgbaar in hoogte verstelbare uitvoering of als meervoudig instelbare (hoogte, breedte en diepte) uitvoering.

NU KOPEN
Armleggers voor Alubasic Black prijs: 31.99
Set armleggers voor de bureaustoel Alubasic Black. De verstelbare armleggers kunt u aanpassen in de hoogte en de breedte en ze zijn draaibaar. Zwarte uitvoering.

NU KOPEN
Armleggers voor Alubasic Silver prijs: 31.99
Set armleggers voor de bureaustoel Alubasic Silver. Zilvergrijze uitvoering.

NU KOPEN
Armleggers voor Bimos-stoelen prijs: 144.0
Veelzijdige armleggers voor de Bimos-industriestoelen

NU KOPEN
Armleggers voor bureaustoel Ekwo prijs: 26.99
Deze armleggers passen op de Ekwo bureaustoelen.

NU KOPEN
Armleggers voor bureaustoelen Galanos prijs: 109.0
In hoogte en breedte verstelbaar (5 standen). Hierdoor bieden ze een perfecte ondersteuning van de onderarm.

NU KOPEN
Armleggers voor bureaustoelen Kryptos prijs: 94.0
In de hoogte- en in de breedte verstelbaar.

NU KOPEN
Armleggers voor bureaustoelen Phoenix prijs: 27.99
Deze armleggers passen op alle Phoenix bureaustoelen. Verkrijgbaar in vaste en verstelbare uitvoering.

NU KOPEN
Armleggers voor bureaustoelen Synchro prijs: 59.0
Deze armleggers passen op alle Synchro bureaustoelen.

NU KOPEN
Armleggers voor conferentie- en bezoekersstoel Galanos 401 prijs: 44.0
Kunststof armleggers voor Galanos conferentie- en bezoekersstoel, type 401.

NU KOPEN
Armleggers voor receptiestoel Azken prijs: 37.99
Set van stalen armleggers met kunststof pads. Kunnen eenvoudig onderaan de receptiestoel Azken geschroefd worden.

NU KOPEN
Armleggers voor stapelstoel Oker prijs: 42.0
Per set van 2.

NU KOPEN
Armleggers voor stoel Dolphin prijs: 31.99
Per set van 2

NU KOPEN
Armleggers voor stoel Sit-@ prijs: 44.0
Set van 2 armleggers. Met armleggers uitgevoerd is de stoel niet koppelbaar.

NU KOPEN
Armleggers voor stoelen Ace prijs: 36.99
U kunt uw bureaustoel Ace uitrusten met armleggers. Daarbij heeft u de keuze tussen armleggers met een vaste hoogte en in hoogte verstelbare armleggers. Uitgevoerd in zwart.

NU KOPEN
Armleggers voor Younico Plus-collectie prijs: 47.0
Passen op alle bureaustoelen uit de Younico Plus-collectie.

NU KOPEN
Armleggers Younico Top prijs: 89.0
Armleggers speciaal voor de Younico Top-stoelen. Zwenkbaar, verstelbaar in hoogte, breedte en diepte.

NU KOPEN
Bureaustoel Ace High Back prijs: 144.0
Met permanent contact. Brede en hoge rug, lendensteun verwerkt in de rugleuning. De rugleuning kan vastgezet worden of deze volgt de bewegingen van het lichaam mee. Hoogteverstelling via gasveer. Armleggers niet inbegrepen. De stof is slijtvast en brandvertragend.

NU KOPEN
Bureaustoel Ace High Back Synchro prijs: 159.0
Met synchroonmechaniek. Brede en hoge rug en lendensteun verwerkt in de rugleuning. Hoogteverstelling via gasveer. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Ace High Back Synchro XXL prijs: 199.0
Met synchroonmechaniek. Extra brede en hoge rug en lendensteun verwerkt in de rugleuning. Hoogteverstelbare rug door middel van rastertechniek. Hoogteverstelling via gasveer. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Ace Mid Back prijs: 114.0
Met permanent contact. Middelhoge rug en lendensteun verwerkt in de rugleuning. De rugleuning kan vastgezet worden of deze volgt de bewegingen van het lichaam mee. Hoogteverstelling via gasveer. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Alubasic Black prijs: 209.0
Traploze hoogteverstelling via een gaslift. Puntsynchroonmechaniek met veerkrachtinstelling, instelbaar op het lichaamgewicht. Ergonomische rugleuning met ge?ntegreerde, in hoogte verstelbare lendensteun. Jashaak op de achterzijde van de rugleuning. Ergonomisch gevormde zitkuip met bekkensteun. Zwart voetkruis met dubbele, geremde wielen. Geleverd zonder armleggers. Stof Open-Base

NU KOPEN
Bureaustoel Alubasic Silver prijs: 219.0
Traploze hoogteverstelling via een gaslift. Puntsynchroonmechaniek met veerkrachtinstelling, instelbaar op het lichaamgewicht. Ergonomische rugleuning met ge?ntegreerde, in hoogte verstelbare lendensteun. Jashaak op de achterzijde van de rugleuning. Ergonomisch gevormde zitkuip met bekkensteun. Aluminiumgrijs voetkruis met dubbele, geremde wielen. Geleverd zonder armleggers. Stof Softex.

NU KOPEN
Bureaustoel Ekwo prijs: 99.0
Bureaustoel met permanent contact en traploze hoogteregeling via een gaslift. Stevig kunststof voetkruis met dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel EMTEK? Mate XX-Large prijs: 899.0
De EMTEK? Mate XX-Large is de juiste stoel voor personen met een lichaamslengte van ongeveer 185 - 205 cm. Standaard-bureaustoelen zijn te klein voor lange personen. De zitting is vaak te kort waardoor men te weinig ondersteuning krijgt voor het zitvlak en de bovenbenen. Om de juiste armondersteuning te verkrijgen is het noodzakelijk de armsteunen meer naar voren te plaatsen, bij deze stoel 4 cm. Ook als zittingen aan de achterkant iets oplopen ontstaan juist bij de wat langere mensen lage rugklachten doordat men gaat ''''hangen'''' in de stoel. Lange mensen hebben vaak veel moeite om de juiste houding te zoeken in hun te kleine stoel. De lendensteun dient ook voldoende hoog ingesteld te kunnen worden omdat anders het bekken ondersteund wordt en niet de lendenen. De EMTEK? Mate XX-Large biedt de juiste steun en voorkomt veel houdingsklachten. Zitbreedteverstelling 43-50 cm bij gebruik van de optioneel verkrijgbare zitbreedteverstelling.

NU KOPEN
Bureaustoel EMTEK? Mate-Small prijs: 899.0
Standaard bureaustoelen zijn te groot voor personen met een klein postuur. De zitting is te lang en te breed, waardoor de armleuningen te ver uit elkaar komen te staan. Dit geldt zeker voor de 60% van de werkende vrouwen die vaak bredere heupen hebben in verhouding tot het smallere bovenlichaam. Ondersteuning van de armen ontbreekt dan, met als gevolg nek en schouderklachten en lage rugklachten, als gevolg van het ''''hangen'''' in de stoel of het zitten op het puntje van de zitting. Bij de EMTEK? Mate-Small is rekening gehouden met alle voorkomende verschillen t.o.v. een standaard stoel. De EMTEK? Mate-Small is de ideale stoel voor mensen met een lichaamslengte van 150 - 168 cm. Zitbreedteverstelling 34-41 cm bij gebruik van de optioneel verkrijgbare zitbreedteverstelling.

NU KOPEN
Bureaustoel EMTEK? Middle-Mate prijs: 899.0
De doordachte ergonomie, de instellingsmogelijkheden en vooral het comfort van de zitting en rugleuning maakt de EMTEK? Middle- Mate zo populair. De EMTEK? Middle-Mate is de juiste stoel voor mensen met een lichaamslengte van ongeveer 167 - 185 cm. Verder heeft de EMTEK? Middle-Mate een hoogteverstelling in 7 stappen van de armleuningen, welke 4 cm naar voren geplaatst zijn, een traploze kantel-neigverstelling, aparte rugleuninginstelling en een traploos instelbare lendenondersteuning. De extra-dikke en vlakke verstevigde zitting met een schuimdikte van 6 cm garandeert een perfect zitcomfort. Zitbreedteverstelling 38-35 cm bij gebruik van de optioneel verkrijgbare zitbreedteverstelling.

NU KOPEN
Bureaustoel Ergo 2 prijs: 229.0
Deze bureaustoel onderscheidt zich echt wel door het Body-Balance-Tec?-scharnier, dat zich onder de zitting bevindt. Daardoor beweegt de zitting met u mee, waarheen u ook beweegt. Zo beantwoordt de stoel aan een belangrijke ergonomische eis: zelfs zittend zoveel mogelijk bewegen. De stoel heeft verder een synchroonmechanisme met veerkracht en gewichtsinstelling. Traploze hoogteverstelling via een gaslift. In hoogte regelbare rugleuning, in diepte verstelbare zitting. Hoogte-instelbare ringarmleggers. Verchroomd voetkruis.

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 101 prijs: 279.0
Met Galanos brengt Overtoom een serie stoelen, die volgens de nieuwste ergonomische inzichten zijn ontwikkeld. Galanos onderscheidt zich met een fraaie, moderne vormgeving. De ergonomische functionaliteit is ontworpen met de nieuwste technieken en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Galanos heeft een stevig voetenkruis in zwart kunststof, is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is milieuvriendelijk geproduceerd. U heeft de keuze uit vier stofkleuren van 100% zuivere Aquarius-scheerwol. Brandvertragend volgens de brandveiligheidsnorm EN1021. Galanos 101 is het basismodel van de Galanos-serie. De ergonomische en comfortabele zit in combinatie met de permanentcontacttechniek zorgen ervoor, dat u bij deze stoel al snel aanvoelt wat de Galanos aan zitcomfort biedt. Brandvertragende stoffering van 100% Aquarius-wol. Traploze gewichtsregulering: 50-120 kg Hoogteverstelling rugleuning: 6 cm

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 101 met zachte wielen prijs: 279.0
Met Galanos brengt Overtoom een serie stoelen, die volgens de nieuwste ergonomische inzichten zijn ontwikkeld. Galanos onderscheidt zich met een fraaie, moderne vormgeving. De ergonomische functionaliteit is ontworpen met de nieuwste technieken en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Galanos heeft een stevig voetenkruis in zwart kunststof, is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is milieuvriendelijk geproduceerd. U heeft de keuze uit vier stofkleuren van 100% zuivere Aquarius-scheerwol. Brandvertragend volgens de brandveiligheidsnorm EN1021. Galanos 101, uitgevoerd met zachte wielen is uitermate geschikt voor harde vloeren. Deze wielen zijn zachter en rollen makkelijker over een harde ondergrond.

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 152 prijs: 399.0
Met Galanos brengt Overtoom een serie stoelen, die volgens de nieuwste ergonomische inzichten zijn ontwikkeld. Galanos onderscheidt zich met een fraaie, moderne vormgeving. De ergonomische functionaliteit is ontworpen met de nieuwste technieken en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Galanos heeft een stevig voetenkruis in zwart kunststof, is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is milieuvriendelijk geproduceerd. U heeft de keuze uit vier stofkleuren van 100% zuivere Aquarius-scheerwol. Brandvertragend volgens de brandveiligheidsnorm EN1021. De hoge rugleuning van deze stoel biedt een optimaal zitcomfort en ondersteuning. Uitgevoerd met ergonomische functies, die u de mogelijkheid bieden om uw stoel aan uw individuele wensen aan te passen. De synchroontechniekfunctie zorgt ervoor dat rug en zitting in elke houding uw beweging volgen. Uitgevoerd met brandvertragende stoffering van 100% Aquarius-scheerwol.

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 152 de luxe prijs: 499.0
Het absolute topmodel uit de Galanos-serie. Dit model is speciaal uitgerust met een fraai, aluminium gepolijst onderstel en voorzien van de laatste ergonomische snufjes. De stoel biedt u een optimaal zitcomfort. Ter ondersteuning kunt u, met het slimme Airpressure-systeem, de lendensteun tot de door u gewenste dikte oppompen. Deze luxueuze Galanos-stoel is tevens uitgerust met een zeer precieze instelling voor het regelen van de diepte van de zitting. U stelt de neighoek naar uw individuele wensen in, doordat de stoel gebruik maakt van synchroontechniek. Uitgevoerd met modieuze en brandvertragende stoffering van 100% Aquarius-scheerwol.

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 152 de luxe met zachte wielen prijs: 499.0
Deze luxe Galanos bureaustoel hebben zachte wielen, rollen dus makkelijker over een harde ondergrond.

NU KOPEN
Bureaustoel Galanos 152 met zachte wielen prijs: 399.0
Met Galanos brengt Overtoom een serie stoelen, die volgens de nieuwste ergonomische inzichten zijn ontwikkeld. Galanos onderscheidt zich met een fraaie, moderne vormgeving. De ergonomische functionaliteit is ontworpen met de nieuwste technieken en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Galanos heeft een stevig voetenkruis in zwart kunststof, is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is milieuvriendelijk geproduceerd. U heeft de keuze uit vier stofkleuren van 100% zuivere Aquarius-scheerwol. Brandvertragend volgens de brandveiligheidsnorm EN1021. Bureaustoel Galanos 152, uitgevoerd met zachte wielen is uitermate geschikt voor harde ondergrond.

NU KOPEN
Bureaustoel Go voor continu gebruik prijs: 679.0
Stoelen voor continu gebruik (24-uursstoelen) zijn prima in te zetten op plekken waar de stoel het volledige etmaal gebruikt wordt. Bijvoorbeeld bij de brandweer of de politie, bewakingsdiensten, processturing en overal waar gewerkt wordt in ploegendienst. Een bureaustoel voor intensief gebruik en uitermate geschikt voor gebruik in ploegendiensten. De hoge rug met hoofdsteun en de ergonomische vorm van de rug en zitting zorgen voor een optimaal zitcomfort.Hoogte-instelling via onafhankelijke gasveer, voorzien van synchroonmechanisme, zitdiepte-instelling en ondersteuning van de lende. Wordt geleverd inclusief armleggers die in 4 posities verstelbaar is.Verkrijgbaar in leer of stof Fame, slijtvastheid 200.000 toeren Martindale.

NU KOPEN
Bureaustoel HD6 voor continugebruik prijs: 269.0
Stoelen voor continu gebruik (24-uursstoelen) zijn prima in te zetten op plekken waar de stoel het volledige etmaal gebruikt wordt. Bijvoorbeeld bij de brandweer of de politie, bewakingsdiensten, processturing en overal waar gewerkt wordt in ploegendienst. Stoel verkrijgbaar met stoffen bekleding, met een zeer hoge schuurweerstand of uitgevoerd in leder. Met ergonomisch gevormde kussens voor een goed zitcomfort. Hoogte-instelling via onafhankelijke gasveer, asynschroontechniek met gewichtsregeling en rugleuning in hoogte instelbaar via rastertechniek. In hoogte en breedte verstelbare armleggers. Onderstel in gepolijst aluminium.

NU KOPEN
Bureaustoel Key High Back prijs: 94.0
De bureaustoelen Key zijn bij uitstek geschikt voor lichtere werkomstandigheden,maar toch met de juiste ondersteuning. Voorzien van een kunststof voetkruis met 5 zwenkwielen. Alle bureaustoelen hebben permanentcontact. Het type Key-High-Back-Synchro is voorzien van synchroontechniek. Extra-hoge, instelbare rugleuning en gepolsterde knierand voor comfortabele zit. 2 jaar garantie op stoffering. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Key High Back Synchro prijs: 104.0
De bureaustoelen Key zijn bij uitstek geschikt voor lichtere werkomstandigheden,maar toch met de juiste ondersteuning. Voorzien van een kunststof voetkruis met 5 zwenkwielen. Alle bureaustoelen hebben permanentcontact. Het type Key-High-Back-Synchro is voorzien van synchroontechniek. Comfortabele stoel met synchroontechniek voor dynamisch zitten. Met opgevulde knierand. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Key Mid Back prijs: 79.0
De bureaustoelen Key zijn bij uitstek geschikt voor lichtere werkomstandigheden,maar toch met de juiste ondersteuning. Voorzien van een kunststof voetkruis met 5 zwenkwielen. Alle bureaustoelen hebben permanentcontact. Het type Key-High-Back-Synchro is voorzien van synchroontechniek. Voorzien van gepolsterde knierand voor comfortabele zit. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Kryptos 101 prijs: 219.0
Uiterst degelijke en ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Kryptos is vervaardigd volgens de strenge EN 1335- en ISO 9001-normen en is aantrekkelijk geprijsd. Naar keuze met synchroonmechanisme of permanent contact, beide in te stellen op het lichaamsgewicht. De zithoogte is via een gasveer traploos instelbaar. De anatomisch gevormde rugleuning geeft altijd ondersteuning en ontlasting bij langdurig zitten in een verantwoorde houding. Kunststof voetkruis met dubbele veiligheidszwenkwielen. Uitgerust met permanent contact. Middelhoge rugleuning.

NU KOPEN
Bureaustoel Kryptos 151 prijs: 249.0
Uiterst degelijke en ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Kryptos is vervaardigd volgens de strenge EN 1335- en ISO 9001-normen en is aantrekkelijk geprijsd. Naar keuze met synchroonmechanisme of permanent contact, beide in te stellen op het lichaamsgewicht. De zithoogte is via een gasveer traploos instelbaar. De anatomisch gevormde rugleuning geeft altijd ondersteuning en ontlasting bij langdurig zitten in een verantwoorde houding. Kunststof voetkruis met dubbele veiligheidszwenkwielen. Uitgerust met permanent contact. Hoge rugleuning.

NU KOPEN
Bureaustoel Kryptos 152 prijs: 319.0
Uiterst degelijke en ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Kryptos is vervaardigd volgens de strenge EN 1335- en ISO 9001-normen en is aantrekkelijk geprijsd. Naar keuze met synchroonmechanisme of permanent contact, beide in te stellen op het lichaamsgewicht. De zithoogte is via een gasveer traploos instelbaar. De anatomisch gevormde rugleuning geeft altijd ondersteuning en ontlasting bij langdurig zitten in een verantwoorde houding. Kunststof voetkruis met dubbele veiligheidszwenkwielen. Uitgerust met synchroontechniek. Hoge rugleuning.

NU KOPEN
Bureaustoel Kryptos 152 Full-Options prijs: 499.0
Uiterst degelijke en ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Kryptos is vervaardigd volgens de strenge EN 1335- en ISO 9001-normen en is aantrekkelijk geprijsd. Naar keuze met synchroonmechanisme of permanent contact, beide in te stellen op het lichaamsgewicht. De zithoogte is via een gasveer traploos instelbaar. De anatomisch gevormde rugleuning geeft altijd ondersteuning en ontlasting bij langdurig zitten in een verantwoorde houding. Kunststof voetkruis met dubbele veiligheidszwenkwielen. Alle troeven van Kryptos in ??n stoel. De stoel met hoge rug heeft een synchroonmechanisme met gewichtsregeling, zitdiepte- en lendensteunverstelling. Ook zijn de in hoogte en breedte verstelbare armleggers inbegrepen. De stoel wordt geleverd in zwarte stof en met een aluminium gepolijst voetkruis.

NU KOPEN
Bureaustoel Lightstar 10 prijs: 219.0
Bureaustoel met een middelhoge rug, die in hoogte verstelbaar is. Traploze hoogteverstelling via gaslift. De puntsynchroonmechaniek kan met behulp van de gewichtsregulering en de zitneiginstelling aangepast worden aan uw lichaamsgewicht. Brede zitting, die in diepte verstelbaar is. Aluminium gepolijst voetkruis, met dubbel geremde wielen. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Lightstar 20 prijs: 239.0
Bureaustoel met een hoge rug, die in hoogte verstelbaar is. Traploze hoogteverstelling via een gaslift. De puntsynchroonmechaniek kan met behulp van de gewichtsregulering en de zitneiginstelling aangepast worden aan uw lichaamsgewicht. Met brede zitting, die in diepte verstelbaar is. Aluminium gepolijst voetkruis, met dubbel geremde wielen.Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Lightstar 30 prijs: 269.0
Bureaustoel met een hoge rug, die in hoogte verstelbaar is. Inclusief in hoogteverstelbare hoofdsteun. Traploze hoogteverstelling via een gaslift. De puntsynchroonmechaniek kan met behulp van de gewichtsregulering en de zitneiginstelling aangepast worden aan uw lichaamsgewicht. Brede zitting, die in diepte verstelbaar is. Aluminium gepolijst voetkruis, met dubbel geremde wielen. Geleverd zonder armleggers. Rughoogte: 58+20 cm.

NU KOPEN
Bureaustoel Marathon voor continugebruik prijs: 319.0
Stoelen voor continu gebruik (24-uursstoelen) zijn prima in te zetten op plekken waar de stoel het volledige etmaal gebruikt wordt. Bijvoorbeeld bij de brandweer of de politie, bewakingsdiensten, processturing en overal waar gewerkt wordt in ploegendienst. Eenvoudige en stijlvolle stoel met dikke, voorgevormde kussens, bekleed met zwart leder of de stof ''Flambend''. Geschikt voor iedere omgeving. Hoogte-instelling via een onafhankelijke gasveer. Verder voorzien van asynschroontechniek met gewichtsregeling en in hoogte verstelbare rugleuning (via rastertechniek). In hoogte en breedte verstelbare armleggers. Stevig, gepolijst aluminium onderstel met veiligheidszwenkwielen.

NU KOPEN
Bureaustoel Net Point 10 prijs: 179.0
Bureaustoel met permanent contact en traploze zithoogteverstelling via gaslift. Lage rug uitgevoerd in netbespanning. Zowel het voetkruis als de gaslift zijn verchroomd. Het voetkruis is voorzien van dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Net Point 10 + gratis voetensteun Twin Active prijs: 194.0
Bureaustoel met permanent contact en traploze zithoogteverstelling via gaslift. Lage rug met netbespanning. Zowel het voetkruis als de gaslift zijn verchroomd. Het voetkruis is voorzien van dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen. Zitdiepte: 48 cm. Zitbreedte: 48 cm. Zithoogte: 38 - 50 cm. Rughoogte: 70 cm. Deze sterke voetensteun uit kunststof biedt voldoende ruimte om de voeten te bewegen. Volledig verstelbaar door druk van de voeten. In hoogte verstelbaar van 6 tot 12 cm. Afmetingen: B54 x D35 cm.

NU KOPEN
Bureaustoel Net Point 20 prijs: 199.0
Bureaustoel met permanent contact en traploze zithoogteverstelling via gaslift. Hoge rug met hoofdsteun, uitgevoerd in netbespanning. Zowel het voetkruis als de gaslift zijn verchroomd. Het voetkruis is voorzien van dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Open Point P prijs: 139.0
Een serie moderne bureaustoelen waarbij de rug is uitgevoerd in netbespanning. De stoelen zijn verkrijgbaar in een uitvoering met permanent contact of synchroontechniek. U heeft de keuze uit 4 kleuren, waarbij de rug altijd in zwart net is uitgevoerd. Optioneel kunt u de stoel voorzien van armleggers. De stoelen voldoen aan de EN-1335 norm. Bureaustoel met ergonomisch gevormde hoge rug die in hoogte verstelbaar is. Rug uitgevoerd in ademende netbespanning in zwart. Traploze hoogteverstelling via gaslift. De zitting beschikt over extra ondersteuning voor de knie. Permanent contact en zwart kunststof voetkruis. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Open Point SY prijs: 159.0
Een serie moderne bureaustoelen waarbij de rug is uitgevoerd in netbespanning. De stoelen zijn verkrijgbaar in een uitvoering met permanent contact of synchroontechniek. U heeft de keuze uit 4 kleuren, waarbij de rug altijd in zwart net is uitgevoerd. Optioneel kunt u de stoel voorzien van armleggers. De stoelen voldoen aan de EN-1335 norm. Bureaustoel met ergonomisch gevormde hoge rug die in hoogte verstelbaar is. Rug uitgevoerd in ademende netbespanning in zwart. Traploze hoogteverstelling via gaslift. De zitting beschikt over extra ondersteuning voor het bekken. Puntsynchroonmechaniek die met behulp van de gewichtsregulering instelbaar is aan uw lichaamsgewicht. Geleverd met zwart kunststof voetkruis en zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Open-Base prijs: 369.0
Moderne bureaustoel met synchroonmechaniek met een extra-grote openingshoek (138?). Traploze hoogteverstelling via een gaslift. Ergonomische rugleuning met in hoogte verstelbare lendensteun en Body-Balance-Tec-scharnier. Ergonomisch gevormde zitkuip. In hoogte verstelbare armleggers. Grijsgelakt, aluminium voetkruis.

NU KOPEN
Bureaustoel Overtoom NPR prijs: 699.0
Sinds enkele jaren heeft Nederland een eigen richtlijn voor bureaustoelen: NPR 1813. Dit is een ergonomische aanvulling op de Europese norm NEN-EN 1335-1. Concreet betekent dit dat de Overtoom NPR-stoel geschikt is voor 95% van alle ''typen'' personen. De vergaande verstelmogelijkheden dragen daartoe bij. De speciale zitneigverstelling, de extra zitdiepteverstelling (5 standen) en de speciale armleggers maken deze stoel tot een multifunctionele troon. Deze bureaustoel is voorzien van synchroontechniek met gewichtsregulering en zitneiginstelling. De hoge, fraai gevormde rugleuning is verstelbaar in de hoogte en zorgt voor extra ondersteuning. De zitdiepte is aan te passen aan uw voorkeur. Kunststof voetkruis met extra hoogteverstelling. De stoel wordt geleverd inclusief in de hoogte, de breedte en de diepte verstelbare, zwenkbare armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Phoenix 6 prijs: 79.0
Een complete serie bureaustoelen, waarbij de nadruk vooral ligt op de voorgevormde rugleuningen en zittingen. De stoelen zijn voorzien van een permanent contact mechanisme. Alle stoelen zijn verkrijgbaar in vier kleuren, en u kunt verder de stoel completeren met armleggers. U heeft de keuze tussen vaste of in hoogte verstelbare armleggers. Bureaustoel met permanentcontact en traploze hoogteregeling via gaslift. Rugleuning met extra ondersteuning voor de lende. Stevig polyamide voetkruis met dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Phoenix 7 prijs: 89.0
Een complete serie bureaustoelen, waarbij de nadruk vooral ligt op de voorgevormde rugleuningen en zittingen. De stoelen zijn voorzien van een permanent contact mechanisme. Alle stoelen zijn verkrijgbaar in vier kleuren, en u kunt verder de stoel completeren met armleggers. U heeft de keuze tussen vaste of in hoogte verstelbare armleggers. Bureaustoel met permanentcontact en traploze hoogteregeling via gaslift. Ergonomisch gevormde rugleuning met extra ondersteuning voor de lende. Stevig polyamide voetkruis met dubbele zwenkwielen. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Point 10 prijs: 59.0
Bureaustoel met permanent contact. Traploze hoogteregeling via gaslift. Zitting met voorgevormde bekkensteun. Rugleuning met lendensteun, regelbaar in de diepte en de hoogte. Stevig polyamide voetkruis met geremde, dubbele zwenkwielen. Gelverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Point 80 prijs: 129.0
Bureaustoel met permanentcontact en traploze hoogteregeling via een gaslift. Brede zitting met voorgevormde bekkensteun. Brede en hoge rugleuning met lendensteun, regelbaar in diepte en hoogte. Stevig polyamide voetkruis met dubbele zwenkwielen.

NU KOPEN
Bureaustoel Point 90 prijs: 139.0
Bureaustoel met synchroonmechanisme en traploze hoogteregeling via een gaslift. Instelbaar naar het lichaamsgewicht van de gebruiker. Zitting met voorgevormde bekkensteun. Hoge rugleuning met lendensteun, regelbaar in diepte en hoogte. Stevig polyamide voetkruis met geremde, dubbele zwenkwielen.

NU KOPEN
Bureaustoel R-Source prijs: 299.0
Bureaustoel met synchroonmechanisme en gewichtsregeling, waarbij de zitting en rug in 2 kleuren zijn uitgevoerd. De rug is in hoogte verstelbaar. CD met gebruiksinstructies onder de stoelzitting. Armleggers niet inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Sitness prijs: 199.0
Kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen, zoals u dat mag verwachten van een Europese fabrikant. Alle modellen hebben dezelfde basiseigenschappen, waarvan de traploze hoogteverstelling, het synchroonmechanisme en de gewichtsinstelling de meest belangrijke zijn. De stoelen zijn vervaardigd in Duitsland en hebben naast het kwaliteitsmerk GS (gepr?fte Sicherheit) een garantie van 3 jaar op het mechanisme. Deze bureaustoel onderscheidt zich echt wel door het Body-Balance-Tec?-scharnier, dat zich onder de zitting bevindt. Daardoor beweegt de zitting met u mee, waarheen u ook beweegt. Zo beantwoordt de stoel aan een belangrijke ergonomische eis: zelfs zittend zoveel mogelijk bewegen. De stoel heeft verder een synchroonmechanisme met veerkracht en gewichtsinstelling. Traploze hoogteverstelling via een gaslift. In hoogte regelbare rugleuning, in diepte verstelbare zitting. Vaste ringarmleggers. Zwart polyamide voetkruis.

NU KOPEN
Bureaustoel Synchro Net prijs: 219.0
Een serie moderne bureaustoelen die zowel verkrijgbaar zijn in volledig gestoffeerde uitvoering als een uitvoering met de rug in netbespanning. Alle stoelen zijn optioneel verkrijgbaar met armlegger. De stoelen voldoen aan de EN-1335 norm. Bureaustoel voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning in netuitvoering. Comfortabele zitting met extra ondersteuning voor de knie. De puntsynchroonmechaniek kan met behulp van de gewichtsregulering aangepast worden aan uw lichaamsgewicht. Voorzien van kunststof voetkruis. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Synchro Soft prijs: 249.0
Een serie moderne bureaustoelen die zowel verkrijgbaar zijn in volledig gestoffeerde uitvoering als een uitvoering met de rug in netbespanning. Alle stoelen zijn optioneel verkrijgbaar met armlegger. De stoelen voldoen aan de EN-1335 norm. Bureaustoel voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning die aan de achterzijde voorzien is van rubberbanden ter ondersteuning van de rug. Comfortabele gestoffeerde rug en zitting met extra ondersteuning voor de knie. De puntsynchroonmechaniek kan met behulp van de gewichtsregulering aangepast worden aan uw lichaamsgewicht. Voorzien van kunststof voetkruis. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Vision HO16 prijs: 319.0
De Vision is een stoel in een verrassend eigentijds design, dat zitcomfort combineert met een fraaie vormgeving. Voorzien van synchroonmechanisme met gewichtsregeling, kan in elke gewenste stand vastgezet worden. Ook is de bureaustoel voorzien van een antikantelmechanisme. Frame en onderstel zijn uitgevoerd in het aluminiumgrijs. De zwarte netbespanning in de rugleuning zorgt voor een comfortabele steun. De zitting is bekleed in Trevira CS?, een stof met een hoge slijtvastheid (meer dan 40.000 toeren volgens ISO 12947), brandvertragend volgens de norm M1. Voorzien van een extra hoge rugleuning.

NU KOPEN
Bureaustoel Vision HO26 prijs: 299.0
De Vision is een stoel in een verrassend eigentijds design, dat zitcomfort combineert met een fraaie vormgeving. Voorzien van synchroonmechanisme met gewichtsregeling, kan in elke gewenste stand vastgezet worden. Ook is de bureaustoel voorzien van een antikantelmechanisme. Frame en onderstel zijn uitgevoerd in het aluminiumgrijs. De zwarte netbespanning in de rugleuning zorgt voor een comfortabele steun. De zitting is bekleed in Trevira CS?, een stof met een hoge slijtvastheid (meer dan 40.000 toeren volgens ISO 12947), brandvertragend volgens de norm M1. De bureaustoel Vision HO26 wordt standaard geleverd inclusief in de hoogte, breedte en diepte verstelbare armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel X-Level 3492 prijs: 269.0
De X-Level bureaudraaistoel blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel is voorzien van alle belangrijke ergonomische eigenschappen, zoals synchroonmechanisme en zitdiepteverstelling. De stoel heeft een hoog zitcomfort en is eenvoudig te bedienen. De stoel is ook geschikt voor lange mensen vanwege de gepatenteerde variabele basis zithoogte-instelling. Bureaustoel met synchroontechniek en zitdiepte-instelling, waarbij de zitting in stof TEC is uitgevoerd en de rug in netbespanning. De rug is in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn optioneel. Voorzien van voetkruis uit gepolijst aluminium. Rughoogte: 55-61 cm.

NU KOPEN
Bureaustoel X-Level 3494 prijs: 249.0
De X-Level bureaudraaistoel blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel is voorzien van alle belangrijke ergonomische eigenschappen, zoals synchroonmechanisme en zitdiepteverstelling. De stoel heeft een hoog zitcomfort en is eenvoudig te bedienen. De stoel is ook geschikt voor lange mensen vanwege de gepatenteerde variabele basis zithoogte-instelling. Bureaustoel met synchroontechniek en zitdiepte-instelling, waarbij de zitting en rug in stof TEC is uitgevoerd. De hoge rug is in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn optioneel. Voorzien van voetkruis uit gepolijst aluminium. Rughoogte: 55-61 cm.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Plus 1151 prijs: 114.0
U zit maar af en toe aan uw bureau, gewoonlijk minder dan drie uur per dag. U wilt een bureaustoel die wel op kosten bespaart, maar niet bezuinigt op comfort en ergonomie. Dan zit u precies goed op de Younico Plus 3. Bureaustoel met permanent contact en hoogwaardige, ergonomische kussens. Met hoge rug. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Plus 2104 prijs: 149.0
U zit thuis of op kantoor niet de hele tijd achter uw bureau, maar meestal wel drie tot vijf uur per dag. Dan zijn comfort en ergonomie heel belangrijk. De Younico Plus 5 is dan de juiste keuze. Uitnodigende en comfortabele bureaustoel met asynchroontechniek en hoogwaardige, ergonomische kussens. Met hoge rug. Geleverd zonder armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Plus 2452 de Luxe prijs: 319.0
U zit de hele dag achter uw bureau. In elk geval acht uur, maar soms ook langer. U weet een actieve ondersteuning op waarde te schatten. Hiervoor is de Younico Plus 8 ontwikkeld. Extra comfortabel. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling. Uitgevoerd met extra comfortabele, ergonomische kussens en een extra hoge rug. Inclusief aluminium voetkruis en in hoogte verstelbare armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Plus 3472 prijs: 369.0
U zit de hele dag achter uw bureau. In elk geval acht uur, maar soms ook langer. U weet een actieve ondersteuning op waarde te schatten. Hiervoor is de Younico Plus 8 ontwikkeld. Bureaustoel met een imponerende uitstraling. Voorzien van harde wielen. Met synchroontechniek en gewichtsregeling voor een zo vrij mogelijke zithouding. Uitgevoerd met een comfortabel zitkussen en een ademende netrugleuning met verstelbare lendensteun. Inclusief T-armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Pro 2406 prijs: 219.0
Younico Pro. De PRO staat voor een professioneel stoelconcept, ontwikkeld voor de inzet binnen een professioneel kantoor.Younico PRO ontlast het lichaam en houdt zo de geest fit van diegene die vele uren geconcentreerd werkzaam moet zijn. Standaard uitgevoerd met een hoogwaardige synchroonmechaniek, gewichtsregeling, zitdiepte- en zitneigverstelling. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en rug in stof TEC zijn uitgevoerd. De middelhoge rug met voorgevormde lendensteun is in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn optioneel. Voetkruis uit zwart kunststof.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Pro 2456 prijs: 229.0
Younico Pro. De PRO staat voor een professioneel stoelconcept, ontwikkeld voor de inzet binnen een professioneel kantoor.Younico PRO ontlast het lichaam en houdt zo de geest fit van diegene die vele uren geconcentreerd werkzaam moet zijn. Standaard uitgevoerd met een hoogwaardige synchroonmechaniek, gewichtsregeling, zitdiepte- en zitneigverstelling. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en rug in stof TEC zijn uitgevoerd. De hoge rug met voorgevormde lendensteun is in hoogte verstelbaar. De afgebeelde armleggers zijn optioneel. Voetkruis uit zwart kunststof.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3632 prijs: 369.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en rug in gaasnetbespanning zijn uitgevoerd. De middelhoge rug is in hoogte verstelbaar. De afgebeelde armleggers zijn optioneel.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3642 prijs: 579.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en rug in gaasnetbespanning zijn uitgevoerd. De hoge rug is in hoogte verstelbaar. Inclusief veelzijdige armleggers.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3652 prijs: 449.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en de rug in Lucia-stof zijn uitgevoerd. De middelhoge rug is in hoogte verstelbaar. De afgebeelde armleggers zijn optioneel.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3662 prijs: 699.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting en de rug in leer zijn uitgevoerd. De hoge rug is in hoogte verstelbaar. De veelzijdige armleggers zijn inbegrepen.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3672 prijs: 399.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting in de stof Lucia en de rug in gaasnetbespanning is uitgevoerd. De middelhoge rug is in hoogte verstelbaar. De afgebeelde armleggers zijn optioneel.

NU KOPEN
Bureaustoel Younico Top 3682 prijs: 629.0
Een aantrekkelijk ontwerp met heldere vormen laat zien dat Younico Top heel wat in huis heeft. Alle modellen zijn voorzien van synchroontechniek, gewichtsregulering, zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Er kan worden gekozen voor gaasnetbespanning van zitting en rug, een combinatie van zitkussen en gaasrug of een volledige kussenuitvoering. Bureaustoel met synchroontechniek en gewichtsregeling, waarbij de zitting in Lucia-stof en de rug in gaasnetbespanning is uitgevoerd. De hoge rug is in hoogte verstelbaar. Inclusief veelzijdige armleggers.

NU KOPEN
Ergonomische, houten stoel Bimos Fit prijs: 189.0
Er wordt de laatste tijd meer en meer aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Een van de aandachtspunten hierbij is het zoeken naar oplossingen om langdurig, statisch staand werk te vervangen door zittend werk. Uiteraard dient het zitten zo gezond mogelijk en ergonimisch verantwoord te gebeuren. Met een uitgebalanceerd leveringsprogramma in werkplaatsstoelen bieden wij u de mogelijkheid een goed antwoord te geven op de wetgeving. Werkstoel volgens de nieuwste ergonomische wetgeving. Geheel vanuit zitpositie verstelbaar naar de wensen van de gebruiker. De stoelen zijn uitgevoerd met een permanentcontact-rugleuning en een traploos verstelbare zithoogte d.m.v. een gasveer. Anatomisch voorgevormde rug en zitting in blank gelakt beukenmultiplex. Veilig, stalen 5-pootsonderstel met voetglijders in niet-strepend kunststof. Kleur: antracietgrijs. Type 9436 is uitgevoerd met een in de hoogte verstelbare voetensteun. Type 9438 is uitgevoerd met wielen.

NU KOPEN
Houten werkplaatsstoel met vaste voetenring prijs: 89.0
Er wordt de laatste tijd meer en meer aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Een van de aandachtspunten hierbij is het zoeken naar oplossingen om langdurig, statisch staand werk te vervangen door zittend werk. Uiteraard dient het zitten zo gezond mogelijk en ergonimisch verantwoord te gebeuren. Met een uitgebalanceerd leveringsprogramma in werkplaatsstoelen bieden wij u de mogelijkheid een goed antwoord te geven op de wetgeving. Draaistoel met zwart gemoffeld stalen frame met 5 poten en voetenring. Gevormde houten zitting en verstelbare rugleuning. Zithoogte verstelbaar met spindel of met gasveer.

NU KOPEN
Werkplaatsstoel prijs: 139.0
Al verschillende jaren wordt veel aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Een van de aandachtspunten hierbij is het zoeken naar de oplossingen om langdurig, statisch staand werk te vervangen door zittend werk. Uiteraard dient het zitten zo gezond mogelijk en ergonomisch verantwoord te gebeuren. Met een uitgebalanceerd leveringsprogramma in werkplaatsstoelen bieden wij u de mogelijkheid een goed antwoord te geven op de wetgeving. Een comfortabel zittende stoel verhoogt de productiviteit en voorkomt rugklachten. Doordat de rugleuning permanent de bewegingen van de rug volgt, ontstaat een optimaal zitcomfort. In een handomdraai kan de rugleuning geblokkeerd worden. Zitting d.m.v. een veilige gasveer in hoogte verstelbaar (56-82 cm). Rugleuning en zitting anatomisch gevormd en gevuld met voorgevormd schuimrubber. Uitgevoerd met een stabiel 5-teensonderstel voorzien van glijvoetjes. Voorzien van een in hoogte verstelbare voetenring van verchroomd staalbuis. Bekleed met sterke stof (blauw of grijs) of zwart skai.

NU KOPEN
Werkplaatsstoel met stoffen zitting prijs: 99.0
Al verschillende jaren wordt veel aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Een van de aandachtspunten hierbij is het zoeken naar de oplossingen om langdurig, statisch staand werk te vervangen door zittend werk. Uiteraard dient het zitten zo gezond mogelijk en ergonomisch verantwoord te gebeuren. Met een uitgebalanceerd leveringsprogramma in werkplaatsstoelen bieden wij u de mogelijkheid een goed antwoord te geven op de wetgeving. Draaistoel met zwart gemoffeld stalen frame met ringvormige voetensteun. Op 5 poten of met 5 zwenkwielen met rem. Ergonomisch gevormde zitting en verstelbare, antracietgrijs gestoffeerde rugleuning.

NU KOPEN
X-level NPR bureaustoel prijs: 549.0
De X-Level NPR bureaudraaistoel blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding. De stoel is voorzien van alle belangrijke ergonomische eigenschappen, zoals synchroonmechanisme en zitdiepte- en zitneigverstelling. De stoel heeft een hoog zitcomfort en bedieningsgemak. Door de gepatenteerde variabele basiszithoogte-instelling, is de stoel ook geschikt voor lange mensen. Rug netbespanning. Inclusief multifunctionele armleggers. De NPR eigenschappen maakt de stoel geschikt voor 95% van de mensen.

NU KOPEN
Zit- en stasteun 1202 prijs: 169.0
Langdurig staan is een zware belasting voor uw benen. Allerlei klussen gaan veel gemakkelijker, als u erbij zit of leunt. Een stoel is meestal te laag en biedt te weinig beenruimte. De oplossing hiervoor is een stahulp of een balansstoel. Door de verstelbare zithoek of de verstelbare hoogte gebruikt u deze stahulpen ook als kruk. Samen met een voetensteun draagt de zitting bij tot een gezonde en comfortabele werkhouding. Praktische hulp voor mensen die vaak bij het werk moeten staan. Zwart gemoffeld stalen frame. Zit- en rugleuning traploos in hoogte verstelbaar. Zitting is neigbaar.

NU KOPEN
Antieke Meubelen (85)Baby & Kinderkamers (50)
Badkamer Meubelen (88)Binnenhuis Advies (27)
Decoraties (45)Ergonomische Stoelen (46)
Kantoormeubels (254)Keuken Meubelen (216)
Meubel Stoffering (96)Meubelwinkels (290)
Perzische Tapijten (51)Ramen en Deuren (49)
Slaapkamer Meubelen (91)Trendy & Design (149)
Tuinmeubels (95)Verlichting (40)
Verwarming (28)Vloeren (56)
Waterbedden (30)Zwembad en Sauna (15)
#websitetitlevoterank
1www.gamma.com
html to thumbnail website www.gamma.com
Welkom bij Gamma5/19
2www.derveaux.com
KEUKEN, CUISINE, KEUKENS, CUISINES, PRONORM, MOVE, KAST, KASTEN, DRESSING, DRESSINGS, MAATWERK, DESIGN, KM, GRANIET, GRANIT, PLACARD, PLACARDS, BUDGETKEUKEN, BUDGETKEUKENS, INBOUWTOESTEL, INBOUWTOESTELLEN, TOONZAALKEUKEN, TOONZAALKEUKENS,www.derveaux.com
Derveaux : KEUKEN, CUISINE, KEUKENS, CUISINES, PRONORM, MOVE, KAST, KASTEN, DRESSING, DRESSINGS, MAATWERK, DESIGN, KM, GRANIET, GRANIT, PLACARD, PLACARDS, BUDGETKEUKEN, BUDGETKEUKENS, INBOUWTOESTEL, INBOUWTOESTELLEN, TOONZAALKEUKEN, TOONZAALKEUKENS
KEUKEN CUISINE KEUKENS CUISINES PRONORM MOVE KAST KASTEN DRESSING DRESSINGS MAATWERK DESIGN KM GRANIET GRANIT PLACARD PLACARDS BUDGETKEUKEN BUDGETKEUKENS INBOUWTOESTEL INBOUWTOESTELLEN TOONZAALKEUKEN TOONZAALKEUKENS
4/16
3www.sleepy.be
html to thumbnail website www.sleepy.be
Het leven is beter in bed bij Sleepy3/13
4www.meubili.be
Exclusieve tuinmeubelen design tuinmeubelen Meubili Knokke-Heist,www.meubili.be
Exclusieve tuinmeubelen design tuinmeubelen Meubili Knokke-Heist
Exclusieve tuinmeubelen design tuinmeubelen Meubili Knokke-Heist
3/13
5www.trendhopper.be
wonen, slapen, opbergen, kasten, decoratie,www.trendhopper.be
Trendhopper consumenten site
wonen slapen opbergen kasten decoratie
4/13
6www.keo.be
keo, keukens, dressings, ko, ko keukens, keo keukens, oke keukens, oke, okee, keukens.be, sint-niklaas, frako, coulidor, cuisine, interieurs,www.keo.be
Kéo Keukens Sint-Niklaas
keo keukens dressings ko ko keukens keo keukens oke keukens oke okee keukens.be sint-niklaas frako coulidor cuisine interieurs
4/10
7www.heylen.com
wonen, meubelen, meubel, Heylen, meubelcentrale, peer, kortenberg, lokeren, salons, eetkamers, slaapkamers, slaapcomfort, eiken meubels, moderne meubels, kleinmeubelen, kadoshop, kasten, tafels, salons, stoelen, dressoirs, bureaumeubelen, woonaccessoires,,www.heylen.com
Heylen, meubelen en woonaccessoires
wonen meubelen meubel Heylen meubelcentrale peer kortenberg lokeren salons eetkamers slaapkamers slaapcomfort eiken meubels moderne meubels kleinmeubelen kadoshop kasten tafels salons stoelen dressoirs bureaumeubelen woonaccessoires
4/9
8www.euroshop.be
html to thumbnail website www.euroshop.be
EURO SHOP3/8
9www.springvale.nl
chesterfield, springvale, engeland, leather, sofa, chesterfields, chairs, rundleder, gilde, gouda, banken, engelse,,www.springvale.nl
Springvale originele Engelse Chesterfield meubelen
chesterfield springvale engeland leather sofa chesterfields chairs rundleder gilde gouda banken engelse
-1/4
10www.deboomhut.be
de boomhut, boomhut, babykamer, kinderkamer, jeugdkamer, babykamers, jeugdkamers, kinderkamers, jeugd, kinderen, baby, babywinkel, kinderbedden, meubelen, Hemiksem, kinderwinkel,www.deboomhut.be
--DE BOOMHUT--
de boomhut boomhut babykamer kinderkamer jeugdkamer babykamers jeugdkamers kinderkamers jeugd kinderen baby babywinkel kinderbedden meubelen Hemiksem kinderwinkel
4/8
11www.beterbed.com
Beterbed, beterbed slaapkamers, beterbed slaapspeciaalzaak, beterbed slaapspecialist, beterbedholding, beterbedholdingnv, bedbanken, bedbodems, bedden, beddenspeciaalzaak, bedtextiel, binnenveringmatras, boxspring, dekbedden, delfin, dbcmline, donsdekbedd,www.beterbed.com
* Beter Bed - Beter slapen voor een betere prijs!
Beterbed beterbed slaapkamers beterbed slaapspeciaalzaak beterbed slaapspecialist beterbedholding beterbedholdingnv bedbanken bedbodems bedden beddenspeciaalzaak bedtextiel binnenveringmatras boxspring dekbedden delfin dbcmline donsdekbedd
4/8
12www.hetkachelhuis.nl
Barbas, Efel, Thermocet, Helex, Dru, Benraad, Faber, Saey, Lincar, Westminster, Godin, Pelgrim, Have, Nestor Martin, Calvix, Wanders, Bocal, bayard, toronto, dauphin, rose, grandeur, bambino, hotbox, toledo, symphony, harmony, rosolo, rosolux, atlanta, da,www.hetkachelhuis.nl
Gaskachels : Het Kachelhuis, voor gebruikte gaskachels!
Barbas Efel Thermocet Helex Dru Benraad Faber Saey Lincar Westminster Godin Pelgrim Have Nestor Martin Calvix Wanders Bocal bayard toronto dauphin rose grandeur bambino hotbox toledo symphony harmony rosolo rosolux atlanta da
4/8
13www.bearchair.be
bearchair, bear chair, Garden Furniture, Western Red Cedar, Tuinmeubelen, Meubles de Jardin, schommel, swing, muskoka, adirondack, ceder,www.bearchair.be
The Bear Chair Collection Bearchair
bearchair bear chair Garden Furniture Western Red Cedar Tuinmeubelen Meubles de Jardin schommel swing muskoka adirondack ceder
3/7
14www.ergoform.be
ergonomie, ergoform, relaxzetels, relaxzetel, massagezetel, massagezetels, rugpijn, zero-gravity, zegramax, ergonomische bureaustoelen, bureaustoel, bureaustoelen, Antwerpen, Spierpijn, Stress,,www.ergoform.be
Ergoform - ergonomie - relaxzetels - massagezetels - rugpijn - zero-gravity - zegramax - toonzaal te Schilde provincie Antwerpen
ergonomie ergoform relaxzetels relaxzetel massagezetel massagezetels rugpijn zero-gravity zegramax ergonomische bureaustoelen bureaustoel bureaustoelen Antwerpen Spierpijn Stress
3/7
15www.vimmo.be
Jos Verhaegen, badkamers en keukens, toonzaalkeukens wijnegem en ekeren, keuken, badkamer, verwarming, renovatie, schilderwerken, interieur, sanitair, cv - installaties, renoveren, renovatie badkamer, renovatie keuken, verbouwen, plaatsen, showroommodelle,www.vimmo.be
Vimmo - installatie en renovatie van keukens, badkamers en verwarming
Jos Verhaegen badkamers en keukens toonzaalkeukens wijnegem en ekeren keuken badkamer verwarming renovatie schilderwerken interieur sanitair cv - installaties renoveren renovatie badkamer renovatie keuken verbouwen plaatsen showroommodelle
3/7
16www.moensmeubelen.be
html to thumbnail website www.moensmeubelen.be
Meubelen Moens: Meubels aan een scherpe prijs!3/7
17www.gabyenchris.be
html to thumbnail website www.gabyenchris.be
index page2/6
18www.decotuin.be
Tuinmeubeln, Oostendelaan 268 - 8430 Middelkerke , tuinhuizen,www.decotuin.be
Decotuin Woondeco, Oostendelaan 268 - 8430 Middelkerke
Tuinmeubeln Oostendelaan 268 - 8430 Middelkerke tuinhuizen
0/4
19www.iccomfort.be
html to thumbnail website www.iccomfort.be
www.iccomfort.be-1/3
20www.gardenteak.com
seasons,teak,meubel,teakmeubelen,stoel,stoelen,bank,banken,kast,kasten,hout,houten,houtsoort,tuin,tuinstoelen,tuinmeubels,koloniaal,www.gardenteak.com
Teak tuinmeubelen, bij Gardenteak in Bussum
seasons teak meubel teakmeubelen stoel stoelen bank banken kast kasten hout houten houtsoort tuin tuinstoelen tuinmeubels koloniaal
4/7
21www.badendesign.nl
Bad & Design Bergen op Zoom sanitair tegels 
natuursteen schaepmanlaan versace ucosan whirlpool appiani grohe idealstandart sphinks
duravit phillipstarck starck sieger normanfoster foster michaelgraves graves
phoenix frankhuster huster massimolosag,www.badendesign.nl
Bad & Design Badkamers, Tegels en Natuursteen
Bad & Design Bergen op Zoom sanitair tegels natuursteen schaepmanlaan versace ucosan whirlpool appiani grohe idealstandart sphinks duravit phillipstarck starck sieger normanfoster foster michaelgraves graves phoenix frankhuster huster massimolosag
4/7
22www.keukensvasco.be
keukens, vasco, kalmthout, wilrijk, maatwerk, lakkerij, toestellen, design, tijdloos, landelijk, atag, pelgrim, ae, bosh, amanaariston, bauknecht, blanco, damixa, miele, siemens, whirlpool, grohe, smeg, zanussi, scholtes, lakkerij, maatwerk,www.keukensvasco.be
Keukens Vasco - Home
keukens vasco kalmthout wilrijk maatwerk lakkerij toestellen design tijdloos landelijk atag pelgrim ae bosh amanaariston bauknecht blanco damixa miele siemens whirlpool grohe smeg zanussi scholtes lakkerij maatwerk
3/6
23www.cocinella.eu
, , Welkom, bij, uw, Baby-Speciaalzaak, te, Aalst.,www.cocinella.eu
: Welkom bij uw Baby-Speciaalzaak te Aalst.
Welkom bij uw Baby-Speciaalzaak te Aalst.
3/6
24www.meubelengene.be
Meubelen Gene, Gené, Buggenhout, slaapcomfort, Kasten, Maatwerk, Burelen, Decoratie, Keukens,www.meubelengene.be
Welkom bij Meubelen Gené
Meubelen Gene Gené Buggenhout slaapcomfort Kasten Maatwerk Burelen Decoratie Keukens
3/6
25www.mastermeubel.be
Master meubel, meubelen, turnhout, antwerpen, belgi, jori, Design meubelen, Woonkamers, Slaapkamers, Interieur-decoratie, interieur, relax, zetel, sofa, stoel, showroom, firma, Montis, Leolux, Extremis, Poliform, B&B, Italia, Flexform, Minotti, Moroso, R,www.mastermeubel.be
Master meubel: Design meubelen, Woonkamers, Slaapkamers, Interieur-decoratie, Interieuradvies. Wij zijn gevestigd te Turnhout (bij Antwerpen) in Belgi
Master meubel meubelen turnhout antwerpen belgi jori Design meubelen Woonkamers Slaapkamers Interieur-decoratie interieur relax zetel sofa stoel showroom firma Montis Leolux Extremis Poliform B&B Italia Flexform Minotti Moroso R
3/6
26www.davoud.com
html to thumbnail website www.davoud.com
Davoud Persian and Oriental Rugs, Fine, Antique, Imported, Hand-knotted, Best Prices, Most Selection, Custom Available3/6
27www.antiekdkb.be
Welkom,op,de,site,meubelen,,Antiek,,,,,,,,,DE,KASTEELHOEVE,www.antiekdkb.be
MEUBELS ANTIEK DE KASTEELHOEVE : Welkom op de site meubelen, Antiek DE KASTEELHOEVE
Welkom op de site meubelen Antiek DE KASTEELHOEVE
3/6
28www.retrobad.nl
livart, bad op pootjes, baden, leeuwenpootjes, clawfeet, clawfoot, retrobad, retro, nostalgisch, nostalgische, badkraan, bathtub, wanne, wanna, badewanne, bain, nostalgique, vrijstaand, designbad, design, vrijstaande, losstaand, losstaande,www.retrobad.nl
Id'eau Nostalgishe & designbaden bad op pootjes baden leeuwenpootjes clawfeet clawfoot retrobad retro nostalgisch nostalgische badkraan bathtub wanne wanna badewanne bain nostalgique vrijstaand designbad design vrijstaande losstaand losstaande
livart bad op pootjes baden leeuwenpootjes clawfeet clawfoot retrobad retro nostalgisch nostalgische badkraan bathtub wanne wanna badewanne bain nostalgique vrijstaand designbad design vrijstaande losstaand losstaande
3/6
29www.tafels-tables.com
tafel, tafels, eettafel, eettafels, salontafel, salontafels, kloostertafel, kloostertafels, abdijtafel, abdijtafels, orangerietafel, orangerietafels, conferentietafel, conferentietafels, vergadertafel, vergadertafels, degustatietafel, degustatietafels, ke,www.tafels-tables.com
Jean-Marie Waelkens: Ambachtelijk Atelier voor tafels op maat
tafel tafels eettafel eettafels salontafel salontafels kloostertafel kloostertafels abdijtafel abdijtafels orangerietafel orangerietafels conferentietafel conferentietafels vergadertafel vergadertafels degustatietafel degustatietafels ke
2/5
30www.quick-step.com
laminate, flooring, quick step, quick-step, quickstep, classic, home, collection, planks, patterns, warranty, accessories, nature, uniclic, tiles, flooring, perspective, installation, brochure, quadra, elegance, noblesse, eligna, majestic,www.quick-step.com
Quick-Step Uniclic: laminate flooring, laminaat, laminaatvloer, sol stratifié, laminat fußboden, suelo laminado, vloer, floor, vloeren, floors
laminate flooring quick step quick-step quickstep classic home collection planks patterns warranty accessories nature uniclic tiles flooring perspective installation brochure quadra elegance noblesse eligna majestic
6/8
31www.sexyfurniture.nl
html to thumbnail website www.sexyfurniture.nl
Startpagina5/7
32www.aqua-design.be
aqua, design, sanitair, badkamer, interieur, bouwmaatschappij, bouwbedrijf, bouwen, renoveren, sleutel-op-de-deur, nieuwbouw, woningen, appartementen, renovatie, kijkwoning, kijkappartement, kijkproject, aannemer,www.aqua-design.be
Aqua Design: bouwen en renoveren van badkamers - Welkom
aqua design sanitair badkamer interieur bouwmaatschappij bouwbedrijf bouwen renoveren sleutel-op-de-deur nieuwbouw woningen appartementen renovatie kijkwoning kijkappartement kijkproject aannemer
4/6
33www.weba.be
html to thumbnail website www.weba.be
WEBA4/6
34www.tuin-info.nl
tuininformatie,tuin-info,tuinen,tuininfo,tuinadvies,tuinontwerp,tuinarchitect,tuinwerkzaamheden,tuinvijver,kruidentuin,tuinhuisjes,moderne tuin,klassieke tuin,grondbewerking,tuinbestrating,terras,tuinieren,tuinonderhoud,snoeien,herplanten,verticuteren,gaz,www.tuin-info.nl
Home - Tuin-info.nl | Alles voor uw tuin in n overzicht
tuininformatie tuin-info tuinen tuininfo tuinadvies tuinontwerp tuinarchitect tuinwerkzaamheden tuinvijver kruidentuin tuinhuisjes moderne tuin klassieke tuin grondbewerking tuinbestrating terras tuinieren tuinonderhoud snoeien herplanten verticuteren gaz
4/6
35www.kunstrepro.nl
posters, poster, kunstposter, kunstposters, kunstdrukken, reproducties, print, lijst, kantoorinrichting, inrichting, wissellijst, kunstreproductie, kunstreprint, kunstenaar, reproductie, renaissance, barok, romantiek, jugendstil, impressionisme, expressio,www.kunstrepro.nl
Posters kunstposters reproducties en poster kunstPosterSale.nl
posters poster kunstposter kunstposters kunstdrukken reproducties print lijst kantoorinrichting inrichting wissellijst kunstreproductie kunstreprint kunstenaar reproductie renaissance barok romantiek jugendstil impressionisme expressio
4/6
36www.gelderlandgroep.com
DGG,Gelderland,arx,luna,young,design meubilair,jan des bouvrie,roderick vos,henk vos,stefan steenkist,woninginrichting,slaapkamer inrichting,afneembare hoezen,fauteuils,banken,sofa,kubus bank,minimalisme,meubelfabriek gelderland,gelderland meubelen,www.gelderlandgroep.com
Gelderland
DGG Gelderland arx luna young design meubilair jan des bouvrie roderick vos henk vos stefan steenkist woninginrichting slaapkamer inrichting afneembare hoezen fauteuils banken sofa kubus bank minimalisme meubelfabriek gelderland gelderland meubelen
4/6
37www.profijtmeubel.nl
html to thumbnail website www.profijtmeubel.nl
Welkom bij Profijt Meubel4/6
38www.pietklerkx.nl
aardewerk, amersfoort, badgoed, badkamer, bank, banken, bed, bedden, bedtextiel, bestek, beverwijk, boekenkast, boxspring, bureau, bureaustoelen, buro, cadeaus, capitol collections, Clerkx, Clerx, computermeubel, design, design, dressoir, duiven, eethoek,,www.pietklerkx.nl
Welkom bij Piet Klerkx uw woonwinkel voor al uw meubelen zoals een bank, bed, buro, dressoir, eetkamerstoel, eetkamertafel, fauteuil, kantoormeubelen, kast, lamp, slaapkamer, verlichting, vloerkleed, woonaccessoires en zitmeubel.
aardewerk amersfoort badgoed badkamer bank banken bed bedden bedtextiel bestek beverwijk boekenkast boxspring bureau bureaustoelen buro cadeaus capitol collections Clerkx Clerx computermeubel design design dressoir duiven eethoek
4/6
39www.mijnbed.be
Bedden & matrassen, waterbedden, dressingkasten, bedovertrekken – Mijn Bed,www.mijnbed.be
Bedden & matrassen, waterbedden, dressingkasten, bedovertrekken – Mijn Bed
Bedden & matrassen waterbedden dressingkasten bedovertrekken – Mijn Bed
3/5
40www.sunfurniture.nl
antiek, art, belgium, brochure, capri, classic, collections, contact, cushions, de, dealers, designers, for, furniture, laden, luxemborg, maintenance, max, netherlands, new, news, scalamonti, seats, sonate, sting, sun, tables, tea, tivoli, toekomst, two,,www.sunfurniture.nl
Sun Furniture
antiek art belgium brochure capri classic collections contact cushions de dealers designers for furniture laden luxemborg maintenance max netherlands new news scalamonti seats sonate sting sun tables tea tivoli toekomst two
3/5
next page
privacy statement